• Bezoek Ons:
 • Parmentierstraat 2e 7903 TP Hoogeveen

Zakelijk auto huren Hoogeveen

Aanvraag Zakelijk Account

Hier kun je een bedrijf aanmelden voor een zakelijk account. Bij de opmerkingen kun je aangeven dat je zakelijk wil huren of leasen. Wij nemen daarna direct contact met je op en versturen je per mail het zakelijk account aanvraagformulier toe. Dit alles kan al binnen een paar uur geregeld zijn, zodat je direct gebruik kunt maken van onze flexibele diensten.

Care Rent Autoverhuur & Shortlease

 • Parmentierstraat 2e
 • 0528-726810
 • info@carerent.nl
 • www.carerent.nl

Aanmelden Accountaanvraag:

Voornaam*

Achternaam *

E-mailadres*

Telefoon*

Bericht*

Zakelijk auto huren of leasen Hoogeveen

Ben je van plan om zakelijk een auto te huren of te leasen in de omgeving van Hoogeveen. Dan ben je bij Care Rent Hoogeveen aan het juiste adres. Bij ons kun je gemakkelijk zakelijk een nieuwe auto of bus huren. Dit kun je doen door een zakelijk account aan te vragen. Door middel van ons aanvraagformulier in te vullen kun je aangeven dat je zakelijk wilt huren. Wij nemen dan direct contact met je op om het zakelijke account te bespreken. Bovendien kun je ook rechtstreeks met één van onze medewerkers bellen op 0528-726810. Wij leggen dan alles helder uit over zakelijk huren en leasen.

Gemak van een zakelijk account

Met het gemak van een zakelijk account kunt je snel en eenvoudig een auto of bestelbus op rekening huren. Bij zakelijke huur hoeft er geen borg te worden voldaan. De factuur van de huurauto of bus zal na de huurperiode per mail worden verstuurd. Bovendien mag elke medewerker van je bedrijf in de zakelijke huurauto rijden. Zolang deze een geldig rijbewijs in bezit heeft.

Bij Care Rent kun je zakelijk voordelig een auto huren voor een korte of een langere periode. Je kunt al vanaf één dag, een week of een maand en langer een huurauto bij ons afnemen. Kortom wij verhuren zakelijk zowel personenauto`s als comfortabele bestelbussen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot autoverhuur. Care Rent beschikt over een groot wagenpark van huurauto’s met aantrekkelijke tarieven en kunnen altijd snel schakelen.

Zakelijk auto huren Hoogeveen
Maak gebruik van onze haal en brengservice

Haal en Brengservice zakelijk auto huren Hoogeveen

Reserveer je een huurauto of bestelbus bij Care Rent. Dan kun je er zelfs voor kiezen om deze kosteloos te laten afleveren door middel van onze haal en brengservice. Dit kan op ieder gewenst adres in Hoogeveen. Zodra je de auto of bus na de huurperiode hebt afgemeld wordt deze meteen ook weer opgehaald.

       • Zakelijke personenauto`s

       • Onze zakelijke huurauto`s zijn nieuwe jonge auto`s van alle gemakken voorzien. Je kunt bijvoorbeeld in de kleinste klasse de Volkswagen Up huren of een Kia Picanto, Citroën C1, Skoda Citigo of nog meer ander merken. In een bepaalde huurklasse bieden wij dus vele merken en modellen aan. Er zal daarom altijd iets voor je bij zitten wat je voorkeur geniet. Tevens bieden wij in alle klassen huurauto`s aan. Bijvoorbeeld een Volkswagen Variant, Audi A 4 sedan of een Audi Q7.
      • Zakelijke personenbussen

      • Naast personenauto`s bieden wij ook 6, 7 en 9 persoons bussen aan. Ga je bijvoorbeeld met een aantal klanten naar een beurs? Of heb je een bedrijfsfeestje en je wilt alle medewerkers vervoeren? Dat zijn onze nieuwe personenbussen de uitkomst. Deze bussen zijn van alle gemakken voorzien en hebben veel ruimte voor personen zowel bagage.

Onze voordelen op een rijtje:

       • Scherpe tarieven en heldere voorwaarden
       • Kosteloze Haal en brengservice omgeving Hoogeveen
       • Divers wagenpark met jonge auto`s
       • Korte lijnen, persoonlijk contact, eenvoudig reserveren
       • Vandaag bellen, vandaag rijden!
     • Zakelijk auto huren Hoogeveen
      Zakelijk Shortlease, flexibele contracten
     • Zakelijk Shortlease

      • Bent u op zoek naar een zakelijk auto voor een langere periode, dan kunt u ook voor Shortlease terecht bij Care Rent Hoogeveen. Wij bieden u scherpe shortlease tarieven aan. Shortlease staat voor flexibele lease, zonder langlopende contracten. U kunt bij ons als vanaf minimaal één maand een auto of bus leasen. Na deze maand kunt u kosteloos per dag opzeggen. Bekijk voor meer informatie onze shortlease pagina. Bij Care Rent Hoogeveen kunt u duidelijkheid en helderheid verwachten. Geen kosten achteraf, de tarieven die op onze website staan, zijn ook de werkelijke tarieven. Wij streven naar een langdurige relatie met u als klant. Persoonlijk contact en overleg staan bij ons centraal.

Volg Care Rent Autoverhuur & Shortlease op Linkedin

Open chat
direct Appen
Goedendag, kan ik je helpen?