• LOCATIE
  • Pascalstraat 1A 7903 BJ Hoogeveen

Shortlease

ALLE SHORTLEASE AUTO`S


Bekijk onze scherpe acties en voordelige shortlease aanbiedingen! Shortlease auto niet gevonden? Laat het ons weten via het contactformulier en wij gaan op zoek voor u!


Shortlease Auto`sShortlease

Ben je op zoek naar een nieuwe jonge tijdelijke auto met een soepel contract? Dan ben je bij Care Rent Shortlease aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid jong wagenpark van diverse merken en modellen shortlease auto`s. Zoek direct je gewenste auto met onze AUTO FILTER. Al onze korte contracten zijn op basis vol operationeel. Kortom alles is inbegrepen. Bijvoorbeeld verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Tevens kun je bij ons ook gebruik maken van het afleveren van je gewenste auto. Care Rent levert door heel Nederland auto`s af op locatie door middel van onze brengservice.

BedrijfswagensShortlease

Ben je startend ondernemer? En hebt tijdelijk een bestelbus nodig voor je klus? Of ben je eigenaar van een groter bedrijf en hebt meerdere bedrijfswagens nodig? Kies dan een flexibel lease contract bij Care Rent Shortlease. Filter direct op BESTELBUS en ontdek al onze bestelbussen! Wij bieden de nieuwste bedrijfswagens aan. Van de kleinste Renault Kangoo tot en met de grootste bakwagen met laadlift. Staat je gewenste bus er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij gaan dan direct opzoek naar de juiste bedrijfswagen. Heb je liever persoonlijk contact? Bel ons dan op 0528-726810.

PersonenbussenShortlease

Onze personenbussen zijn ideaal om meerdere personen te vervoeren. Bijvoorbeeld projectmatig.  Waarbij er dagelijks meerdere mensen van de ene locatie naar de andere gebracht moeten worden. Wij bieden luxe comfortabele bussen aan voor 6, 7 of 9 personen. Bekijk bijvoorbeeld een onze Toyota Proace geschikt voor 9 personen. Deze bus is van alle gemakken voorzien. Onze personenbussen kun je ook zakelijk voor een dag of een week huren. Vul dan ons contactformulier in. En wij maken dan eenvoudig direct een zakelijk account voor je aan.