• LOCATIE
  • Pascalstraat 1A 7903 BJ Hoogeveen

Shortlease Informatie

Shortlease informatie

Welkom bij Care Rent shortlease informatie. Wil je rijden zonder zorgen met een alles in 1 contract? Dan is Shortlease een goede oplossing voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe of jonge auto. Bovendien zijn deze voorzien van een soepel contract met heldere voorwaarden. Dus geen langlopende contracten. Al na één maand zijn onze shortlease contracten kosteloos per dag opzegbaar! Je kan zelf de duur van het contract bepalen. Dit alles om je eigen tijdelijke wensen in te vullen. Voor wie is shortlease? Dit kan bijvoorbeeld vooral voordelig zijn voor bedrijven met tijdelijke arbeidscontracten. Bijvoorbeeld detachering bureau`s of een voorloop auto voor een bestelde lease auto. Bovendien wordt er ook veel gebruik van gemaakt door zelfstandigen die tijdelijk over een auto wil beschikken. Lees daarom eerst goed alles over onze shortlease informatie en maak dan je keuze. Kortom als je een kortlopend contract wilt, die je na een maand op kan zeggen moet je bij Care Rent Shortlease Auto Hoogeveen zijn. 

Onze Shortlease auto`s

Bij Care Rent kunt je kiezen uit de meest nieuwe en rijk uitgeruste auto`s. Deze auto`s verschillen van kleine stadsauto tot grote ruime auto`s voor meerdere personen. Ook bieden wij hybride auto`s aan. Deze keuze is dan ook zeer terecht omdat deze auto`s zeer zuinig in gebruik zijn. Hiernaast hebben wij ook volledige nieuwe elektrische auto`s, met lage bijtellingspercentages in ons wagenpark. Deze hebben op het moment al een actieradius van bijna 500 kilometer! Naast personenauto`s kun je ook uit ons assortiment van bestelbussen een keuze maken. Heb je een vraag of wil je Shortlease Informatie? Wij denken graag met je mee! Bel één van onze medewerkers 0528-726810 of mail ons info@carerent.nl . Bekijk ook ons wagenpark met shortlease auto`s of vraag vrijblijvend een offerte op! Naast personenauto`s bieden wij ook aantrekkelijk kortlopende contracten aan van bedrijfswagens. Deze kunt je vinden op onze shortlease bedrijfswagen pagina.

Care Rent Service

Bij Care Rent kunt je zeker duidelijkheid en helderheid verwachten. Wij geven je direct de juiste shortlease informatie waarnaar je op zoek bent. Altijd een passende oplossing en geen kosten achteraf. De tarieven die op onze website staan zijn ook de werkelijke tarieven. Omdat wij gaan voor een langdurige samenwerking met jou als klant, staat persoonlijke contact en overleg bij ons centraal. Op onze shortlease contracten zijn de volgende onderdelen kracht:

  • Na één maand kun je kosteloos je contract per dag opzeggen
  • De reparatie, onderhoud en banden zijn inbegrepen
  • Hulpdienst bij een pech of schade geval
  • Vervangend vervoer in je pakket
  • All risk verzekering op de shortlease auto
  • Ongevallen inzittende verzekering in het contract
  • Rente en afschrijving in het contract
  • Bij vragen direct persoonlijk een medewerker aan 
  • de lijn voor Shortlease Informatie 

*Wij hebben een brengservice door heel Nederland (vraag ons naar de voorwaarden hiervan)

Autoverhuur zakelijk en particulier

Wil je goedkoop een auto huren voor een weekendje weg, familie bezoek of vakantie? Bij Care Rent Hoogeveen kun je terecht voor het huren van de nieuwste personenauto`s. Ook verhuren wij bestelbussen voor verhuizingen en overig vervoer. Bij onze huurauto`s kun je denken aan de kleinste nieuwste personen auto`s tot de grootste bakwagen met laadlift. Deze mag je besturen met een B rijbewijs. Wij verhuren zowel aan particulieren evenals aan zakelijke klanten. Bekijk ook eens onze autoverhuur informatie pagina, hier kun je alles vinden over het huren van een auto.

Care Rent Autoverhuur & Shortlease