• LOCATIE
  • Pascalstraat 1A 7903 BJ Hoogeveen

Over Care Rent

Heeft u vragen?
0528-726810

Over Care Rent

De besloten vennootschap Care Rent B.V. is actief in de autoverhuur en shortlease branche. Care Rent B.V. is gevestigd aan de Pascalstraat 1a te Hoogeveen. Wij zijn ingeschreven onder nummer 73417319 bij de Kamer van Koophandel. Bij Care Rent kun je terecht voor particuliere en zakelijk verhuur van nieuwe jonge personenauto`s, bestelbussen en verhuiswagens. Tevens bieden wij ook shortlease contracten aan. Dit zijn kort lopende en flexibele contracten, die al na één maand kosteloos per dag opzegbaar zijn. Bij Care Rent kun je ook gebruik maken van een haal en brengservice voor zowel particulieren als bedrijven. Voor onze shortlease leveren wij onze personenauto`s en bussen af door heel Nederland. Verder maken wij gebruik op onze website van een online reserveringssysteem voor particulieren en bedrijven.
Image

Ons Team

Leer ons geweldige team kennen. Wij zijn verenigd in onze passie voor autoverhuur. Met onze jarenlange ervaring in deze branche, gaan wij graag met u een langdurige relatie aan. Persoonlijk ontmoeten? Komt u gerust langs, de koffie staat klaar!

Wilco Visscher

Autoverhuur & Shortlease Adviseur

Wilco Visscher

Autoverhuur & Shortlease Adviseur
Bevlogen, creatief en klantgericht ondernemer

Nick Visscher

Autoverhuur & Shortlease Medewerker

Nick Visscher

Autoverhuur & Shortlease Medewerker
All Round medewerker met passie en inzet voor autoverhuur

Helene Kronenburg

Autoverhuur & Shortlease Medewerkster Administratie

Helene Kronenburg

Autoverhuur & Shortlease Medewerkster Administratie
Verantwoordelijk voor administratie en organisatie, de spil!

Over Care Rent autoverhuur & shortlease

Een auto huren voor een weekendje weg, familie bezoek of vakantie? Bij Care Rent Hoogeveen kunt u terecht voor het huren van de nieuwste personenauto`s. Ook verhuren wij comfortabele bestelbussen voor verhuizingen en overig vervoer.

Particulier en zakelijk

Bij onze huurauto`s kunt u denken aan de kleinste nieuwste personen auto`s al te huur vanaf € 22,50,-! Tot de grootste bakwagen met laadlift, die u mag besturen met een B rijbewijs. Wij verhuren zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten.

Shortlease

Bent u op zoek naar een auto voor een langere periode, dan kunt u ook voor Shortlease terecht bij Care Rent Hoogeveen. Wij bieden u scherpe shortlease tarieven aan. Shortlease staat voor flexibele lease, zonder langlopende contracten. U kunt bij ons als vanaf minimaal één maand een auto of bus leasen. Na deze maand kunt u kosteloos per dag opzeggen. Bekijk voor meer informatie onze shortlease pagina.

Transparant

Bij Care Rent Hoogeveen kunt u duidelijkheid en helderheid verwachten. Geen kosten achteraf, de tarieven die op onze website staan, zijn ook de werkelijke tarieven. Wij streven naar een langdurige relatie met u als klant. Persoonlijk contact en overleg staan bij ons centraal. Je kan ook ook via social media volgen op LINKEDIN en FACEBOOK!

Halen en brengen

Wil je een auto huren? En kun je niet makkelijk bij onze vestiging komen? Dit is geen probleem. Bel ons en wij zorgen ervoor dat je opgehaald wordt. Bijvoorbeeld vanaf het station in Hoogeveen. Of misschien het centrum. Dit wordt snel geregeld met onze gratis haal en brengservice! Aan het einde van de huur periode brengen wij je ook weer terug naar iedere gewenste locatie in Hoogeveen. Mooi makkelijk dus!

Tevens kun je op onze pagina Autoverhuur informatie alles bekijken mocht je nog wat willen weten. Op deze pagina staat veel informatie voor het huren van een auto of bestelbus. 

Care Rent Autoverhuur & Shortlease