• LOCATIE
  • Pascalstraat 1A 7903 BJ Hoogeveen

Diensten

Image

Onze Diensten

Care Rent biedt oplossingen in flexibele mobiliteit. Van het leveren van een huurauto voor 1 dag tot een shortlease contract van 2 jaar.

Voordelen bij Care Rent

Kies voor zorg en zekerheid en voorkom onaangename verrassingen. Door onze voordelen kunt u zorgeloos rijden!

Nieuwe auto's

Aantrekkelijke tarieven

Heldere voorwaarden

Image

Alle Diensten

Autoverhuur Diensten

Bij Care Rent kun je terecht voor tijdelijke mobiliteit. Wil je als particulier een weekendje weg en je hebt zelf geen vervoer? Surf dan eens naar onze online verhuur diensten voor voordelige autoverhuur. Dan zie je direct welke nieuwe personenauto`s wij verhuren. Of je nu een kleine compacte auto wilt huren voor 2 personen of een ruime 7 persoonsauto om met je vrienden op pad te gaan. Door het uitgebreide wagenpark kun je bij ons dan ook terecht voor alle personenauto`s en personenbussen. Staat je auto er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij zoeken de juiste auto voor je. Wil je zakelijk een auto huren? Ga dan naar onze contact pagina en vul het contactformulier in.

Bestelbus verhuur diensten

Wij verhuren ook nieuwe comfortabele bestelbussen. Deze bieden wij al aan van de kleinste Volkswagen Caddy van 3 kuub inhoud. Tot en met de grootste bakwagen met laadlift van 18 kuub inhoud. Deze bussen zijn bijvoorbeeld enorm handig voor als je zelf gaat verhuizen. Onze verhuiswagens mag je zelfs nog met een B rijbewijs besturen. Ook verhuren wij verhuispakketten bij onze bestelbussen. Dit is een pakket met een handige steekwagen, een hondje om zware spullen mee te vervoeren, spanbanden om je spullen vast te zetten en natuurlijk niet te vergeten de verhuisdekens. Uiteraard kun je onze bestelbussen ook zakelijk huren. Ga direct naar onze pagina van bestelbussen. 

Shortlease Diensten

Shortlease auto. All in rijden zonder zorgen? Daarom is Shortlease auto een ideale oplossing. Voor het zoeken naar een nieuwe of jonge auto. Voorzien van een flexibel contract met heldere voorwaarden. Met andere woorden geen langlopende contracten. Daarnaast zijn aonze kort leasen contracten al na één maand kosteloos per dag opzegbaar! Je kunt zelf de duur van het shortlease contract bepalen. Vul uw eigen tijdelijke mobiliteitswens in. Voor wie is shortlease auto? Shortlease kan bijvoorbeeld interessant zijn voor bedrijven met flexibele en tijdelijke arbeidscontracten. Voorloop auto voor een bestelde leaseauto? Ga naar onze shortlease pagina voor meer uitleg.

Opslag Diensten

Scherpste prijs, altijd toegang. Op zoek naar opslagruimte in Hoogeveen? Storage Share heeft direct opslagruimte beschikbaar in de Parmentierstraat. Deze opslaglocatie is gunstig gelegen aan de Noordzijde van Hoogeveen, waar je ook makkelijk kunt parkeren. Je huurt hier je eigen opslagruimte op maat. Je box is droog, schoon en veilig.

Extra Voordeel 

Reserveer nu je opslagruimte via Care Rent bij Storage Share en maak direct gebruik van een geweldige korting. Wij bieden u in combinatie met het huren van een bestelbus van Care Rent Autoverhuur een mooie korting aan op het huren van een ruimte voor uw opslag van goederen.U heeft hier voordeel van zowel de opslagruimte als het transport naar de opslagruimte toe. Neem direct contact met ons op en wij zullen u alles voorleggen met betrekking tot het dubbele voordeel.

Schadeherstel Diensten

Van der Meulen autoschade. Een ongeluk komt nooit gelegen, maar het is mooi om te weten dat Van der Meulen Autoschade het gehele schadetraject voor je kan verzorgen. Bij onze servicepartner Autoschade van der Meulen is één telefoontje voldoende. De medewerkers nemen je alle rompslomp uit handen.Van het invullen van het schadeformulier tot aan de financiële afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij, alles wordt goed voor je geregeld! Ga direct naar de website>>

Van der Meulen Autoschade heeft een professionele spuitafdeling en zorgt voor een complete metamorfose van uw rijdend materieel. Uw (vracht) – auto, trekker of trailer wordt deskundig voorbehandeld en gespoten in de door u gewenste stijl, bijvoorbeeld uw huisstijl. De grondige afwerking verzekert u van een lange levensduur op de kwaliteit van het spuitwerk en is daarmee de investering meer dan waard. Wij werken snel en efficiënt doordat alle werkzaamheden uitgevoerd worden onder één dak. Dit alles resulteert in een professioneel resultaat van hoge kwaliteit.

Autoverkoop Diensten

Ben je op zoek naar een goede occasion? Neem dan eens een kijkje op de website van onze servicepartner Topauto Hoogeveen. Hier hebben ze altijd een zeer gevarieerd aanbod van 45 occasions. De prijsklasse van deze auto`s varieert van € 5.000 tot € 15.000. Dus voor iedere portemonnee! Naast de verkoop van auto`s en bestelbussen kun je natuurlijk ook voor het onderhoud van je auto en bedrijfswagen terecht  bij Topauto Hoogeveen. Je vind hier altijd een goed advies en vooraf vastgestelde prijzen. Topauto Hoogeveen heeft in 2020 een Topactie! Je kunt je benzine auto laten voorzien van een beurt voor slecht € 129,- inclusief btw! Bekijk hier de website en alle occasions >>

Care Rent Autoverhuur & Shortlease