• Bezoek Ons:
 • Parmentierstraat 2e 7903 TP Hoogeveen

Neem contact op

Contactinformatie

Heb je opmerkingen, vragen of problemen? Neem dan direct contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om het te bespreken. Wil je meer informatie over autoverhuur of shortlease kun je hier ook je vraag stellen.

Care Rent
Parmentierstraat 2e
7903 TP Hoogeveen
Info@carerent.nl
0528-726810

Vul het formulier in:

  Voornaam*

  Achternaam *

  E-mailadres*

  Telefoon*

  Bericht*

  Gratis haal en brengservice

  Wil je een auto huren? En kun je niet makkelijk bij onze vestiging komen? Dit is geen probleem. Bel ons en wij zorgen ervoor dat je opgehaald wordt. Bijvoorbeeld vanaf het station in Hoogeveen. Of misschien het centrum. Dit wordt snel geregeld met onze gratis haal en brengservice! Aan het einde van de huur periode brengen wij je ook weer terug naar iedere gewenste locatie in Hoogeveen. Mooi makkelijk dus!

  Ligging

  Onze vestiging is gelegen aan de Parmentierstraat 2e in Hoogeveen. Dit adres bevind zich op het bedrijventerrein de Wieken. Wij bevinden ons tussen het vliegveld van Hoogeveen en de vliegtuigfabrikant Fokker. Wij zijn gevestigd in het verzamelgebouw voor ondernemers genaamd De Parmentier. Hier kun je ook contact informatie terugvinden over Care Rent plus de andere bedrijven die hier gevestigd zijn.

  Tot slot kun je op onze pagina Autoverhuur informatie alles nog eens rustig doorlezen. Op deze pagina staat nog meer informatie voor het huren van een auto of bestelbus. Voor zowel de particuliere verhuur als de zakelijke verhuur. 

  Parmentierstraat 2e. Direct naar Care Rent!

  Ingang Care Rent Autoverhuur voorzijde

  Ingang Care Rent Autoverhuur achterzijde

  Care Rent Autoverhuur & Shortlease

  Open chat
  direct Appen
  Goedendag, kan ik je helpen?