• LOCATIE
 • Pascalstraat 1A 7903 BJ Hoogeveen

Neem contact op

Contactinformatie

Heb je opmerkingen, vragen of problemen? Neem dan direct contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om het te bespreken. Wil je meer informatie over autoverhuur of shortlease kun je hier ook je vraag stellen.

Care Rent
Pascalstraat 1A
7903 BJ Hoogeveen
info@carerent.nl
0528-726810
KvK-nummer 73417319
BTW nummer NL859527839B01

Vul het formulier in:

  Voornaam*

  Achternaam *

  E-mailadres*

  Telefoon*

  Bericht*

  Ligging

  Onze vestiging is gelegen aan de Pascalstraat 1a in Hoogeveen. Dit adres bevind zich op het bedrijventerrein naast het vliegveld van Hogeveen.

  Tot slot kun je op onze pagina Autoverhuur informatie alles nog eens rustig doorlezen. Op deze pagina staat nog meer informatie voor het huren van een auto of bestelbus. Voor zowel de particuliere verhuur als de zakelijke verhuur. 

  Gratis haal en brengservice

  Wil je een auto huren? En kun je niet makkelijk bij onze vestiging komen? Dit is geen probleem. Bel ons en wij zorgen ervoor dat je opgehaald wordt. Bijvoorbeeld vanaf het station in Hoogeveen. Of misschien het centrum. Dit wordt snel geregeld met onze gratis haal en brengservice! Aan het einde van de huur periode brengen wij je ook weer terug naar iedere gewenste locatie in Hoogeveen. Mooi makkelijk dus!

  Pascalstraat 1A. Direct naar Care Rent!

  Ingang Care Rent Autoverhuur voorzijde

  Pand Care Rent Autoverhuur & Shortlease

  Care Rent Autoverhuur & Shortlease