• LOCATIE
  • Pascalstraat 1A 7903 BJ Hoogeveen

Autoverhuur informatie

Reserveren

Autoverhuur informatie. Bij Care Rent kun je op verschillende manieren je personenauto of bestelbus reserveren. Dit kan heel eenvoudig. Door online in ons reserveringssysteem zelf je gewenste auto of bus te kiezen. Vervolgens kun je door middel van een paar makkelijk stappen je auto of bus reserveren. De stappen zien er als volgt uit.

1 Kies eerst een datum en locatie    Autoverhuur informatie 

2 Selecteer auto en extra opties , bijvoorbeeld winterbanden

3 Persoonlijke informatie 

4 Overzicht en boeken

Je kunt natuurlijk ook telefonisch reserveren. Wij maken dan de reservering voor je aan. Als je dan nog vragen of opmerkingen hebt, leggen onze medewerkers je alles nog eens duidelijk uit. Telefonisch reserveren kan op 0528-726810.

  • Ten slotte kun je ook per mail reserveren, en als je vragen of opmerkingen hebt. Dit kan op info@carerent.nl. 

Borg en betalen

Waarom moet je een borg betalen bij het ophalen van de huurauto?

Een auto is vaak behoorlijk wat geld waard. Doordat wij een borg hanteren hopen wij dat je goed omgaat met onze huurauto. Mocht er toch iets stuk gaan aan de auto of is de auto bijvoorbeeld niet vol getankt, dan kunnen wij dit verrekenen met de borg. In de meeste gevallen worden onze auto`s weer keurig ingeleverd. De borg zal dan ook direct weer na de huurperiode worden teruggestort op je rekening

Wat is de borg die je moet betalen als je een auto of bestelbus huurt?

De borg bestaat uit het totale huurbedrag van de auto of bestelbus + € 250,- . Het eigen risico voor gangbare auto`s is € 850,- en kan ook worden verlaagd naar € 450,- . Dit kun je voor € 5,00,- per dag afkopen. Voor de grotere auto`s en grote bestelbussen is het eigen risico € 1350,- en kan verlaag worden naar € 850,- tevens voor € 5,- per dag. 

Waarmee kun je betalen?

Wij accepteren pin en bank betalingen. De borg is afhankelijk van de huurauto. Deze wordt altijd vooraf besproken met je. Zodat er geen misverstanden ontstaan. De factuur van de huurauto wordt verrekend met de afgegeven borg.

Autoverhuur informatie Legitimeren

Care Rent vraagt voor het huren van personenauto`s en bestelbussen om een dubbele legitimatie. Dit betekent ten eerste een geldig Nederlands rijbewijs. En ten tweede een geldig Nederlands paspoort of ID kaart. De reden dat wij dit doen heeft te maken met de verhoogde eisen van verzekeringsmaatschappijen van onze huurauto`s. Deze eisen zijn namelijk behoorlijk aangescherpt, waardoor wij er niet omheen kunnen om een dubbel identiteitsbewijs te vragen aan onze klanten.

Wat te doen bij schade en pech?

In geval van een aanrijding adviseren wij je direct ter plaatse met de tegenpartij het schadeformulier volledig in te vullen. Dit formulier kun je vinden in het dashboard kastje van de huurauto. Het formulier dient door de tegenpartij en jijzelf ondertekend te worden. Zodat er achteraf problemen voorkomen kunnen worden. Bij twijfel of verschil van mening omtrent de schuldvraag is het wenselijk om de plaatselijke politie in te schakelen. Noteer ook de gegevens van eventuele getuigen. Voordat je het schadeformulier opstuurt dien je ook de achterzijde volledig in te vullen. Daarna kun je direct de schade melden aan Care Rent op telefoonnummer 0528-726810 of per mail info@carerent.nl.

Heb je pech onderweg dan kun je de hulp telefoonnummers in het berijders boekje vinden. Dit boekje ligt ook in het dashboard kastje van de huurauto.

Autoverhuur informatie Verzekering – Buitenland

De huurauto`s van Care Rent zijn goed verzekerd. Je hebt wel te maken met een eigen risico bedrag, zoals je hebt kunnen lezen onder het kopje Borg en betalen hierboven.

Onze huurauto`s mogen ook naar het buitenland. Dit dien je wel vooraf met ons te bespreken, zodat wij ervan op de hoogte zijn. De landen waar je mag rijden staan aangegeven op de groene kaart van de huurauto.

Huren vanaf 18 jaar!

Bij Care Rent kun je al een auto huren vanaf je 18 e jaar met een geldig rijbewijs. Dus heb je net je rijbewijs gehaald? Geen probleem, dan kun je bij ons gewoon een auto of bestelbus huren. Bekijk ook eens onze pagina`s Goedkoop een auto huren en Auto huren student!

Gratis haal en brengservice Hoogeveen

Ben je van plan binnenkort een auto te huren in Hoogeveen. Lukt het je niet om bij de verhuurvestiging te komen of kom je met het openbaar vervoer? Geen probleem! Onze medewerkers halen je op met onze gratis haal en breng service Hoogeveen van iedere gewenste locatie in Hoogeveen! En na het huren van de auto brengen wij je uiteraard ook weer terug naar een locatie in Hoogeveen. Makkelijk toch….

Autoverhuur informatie

Daghuur 24 uur!

Als je een auto huurt voor een dag bij Care Rent, kun je er 24 uur van genieten. Dus haal je bijvoorbeeld de auto om 15:00 u in de middag op. Dan kun je deze de volgende dag om 15:00 u weer terugbrengen.

In overleg kun je de huurauto na openingstijden weer inleveren.

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag – 08:00 t/m 18:00 uur

Zaterdag – 08:30 t/m 18:00 uur

De Voordeligste in autoverhuur!

Voordelig een auto huren? Huur onze reclame auto voor € 22,50,- per dag! Deze prijs is inclusief btw en je krijgt er maar liefst 100 kilometers vrij bij! Reserveer nu uw auto online deze comfortabele huurauto en maak gebruik van deze geweldige actie van Care Rent Hoogeveen. Bekijk al onze huurauto`s! Je kunt ook telefonisch reserveren, wij staan je graag te woord.

Busje huren? 

Bij Care Rent Hoogeveen huurt je nieuwe comfortabele bestelbussen. Van kleine bestelauto tot bakwagen met laadklep, te gebruiken voor diverse doeleinden, staan schoon voor u klaar! Voor het particulier online huren van bestelbussen kunt u direct zien wat onze tarieven en Autoverhuur informatieborgstellingen zijn. Vooraf weet u dan precies waar u aan toe bent, door middel van onze heldere voorwaarden!

Care Rent Autoverhuur & Shortlease